Jag är yogafrälst

Nu har jag varit på yoga i Borås och jag fullständigt älskar det och jag mår verkligen mycket bättre efter jag har varit på yoga. Jag går alltid till Arena Fitness i Borås och gör det, på grund av deras kunniga och hjälpsamma personal som alltid finns där och ger småtips samt att jag älskar deras yogapass. Det märks verkligen att de är professionella och utbildade inom det de gör. Men varför ska man gå på yoga, och vad är det bra för? Man går på yoga om man vill skapa harmoni mellan kroppen och sinnet, och det gör man med hjälp av fysiska ställningar, andningsövningar och genom att slappna av. Under ett yoga pass får kroppen, stretchning, styrka och hälsa samt lugn och ro. Man brukar säga inom yogan att när man utför de olika ställningarna med hjälp av andningsövning så förs kroppen samman och då blir det harmoni mellan sinnet och själen. Efter jag har börjat på yoga så har min kropp mått mycket bättre och jag har även mycket mer energi att göra mer saker. Mitt arbete har blivit betydligt bättre och jag har mycket mer energi att lägga på mina barn och vänner. Min vardag går helt enkelt ihop på ett mycket bättre sätt.