Jag ska vara med i en reklamfilm

Hej vänner. Idag har det vart en vanlig dag på jobbet med repetition på olika filmer och serier som vi alla skådespelare ska vara med i. Jag har haft det väldigt mycket det senaste och därför har jag fått en liten mindre roll i en reklamfilm i Göteborg som snart ska spelas in. Oftast är det tystnadsplikt på detta tills filmen släpps, men pratar jag generellt om den och inte avslöjar företagsnamnet till exempel så är det inga problem.

Detta företaget som tar hand om denna reklamfilm i Göteborg är Visible Productions och som sagt får jag inte nämna företaget som reklamfilmen ska spelas in för. Eftersom att detta är en mindre uppgift, som jag dessutom bad om så tycker jag att det är helt perfekt. Jag har tidigare vart med i filmer och serier och det har vart så mycket arbete med det att jag inte orkade en till just nu. Det kanske låter själviskt, men ibland orkar man inte, precis som att du känner att du inte orkar gå till jobbet på morgonen. I alla fall skulle vi spela in denna reklamfilm i Göteborg för att denna firma låg där så att vi kunde ha med deras logga och så vidare och det fick hur bra som helst måste jag säga. Det var inte mycket text att lära sig, men jag fick i uppgift att använda mycket kroppsspråk och även miner i ansiktet, och det var något jag inte hade jobbat med så mycket innan, men det var riktigt roligt. Nästa månad kommer jag börja repa för en serie som jag ska vara med i. Det är också en liten roll, men det är en serie som är väldigt uppskattad av svenska folket så jag är taggad för det. Ha det så bra.