Jag har äntligen fått mitt mopedkörkort i Krokom

WOHOOO, nu äntligen har jag klarat mitt mopedkörkort i Krokom och jag kunde inte varit mer glad över att jag nu äntligen får köra min moped. Jag är så glad, jag kan inte beskriva det med ord hur glad jag är. Vilket frihet det kommer vara att köra ute på vägarna med min nya moped och bara kunna åka iväg till mina kompisar, till min fotbollsträning. Att komma dit på ett snabbt och smidigt sätt. Att jag inte kommer behöva cykla för att komma någonstans eller att behöva vänta på min mamma eller pappa. Nu kan jag bara sätta mig på min moped och köra iväg och komma dit jag ska på ett snabbt och smidigt sätt. Jag tog mitt mopedkörkort hos Förarutbildning i Östersund AB och hos dem kan man även ta snöskoterkörkort vilket jag ska ta om ett par år har jag tänkt. Men först måste jag börja jobba och lite så innan jag har pengar till att köpa en snöskoter, för det kostar ju väldigt mycket. Så jag ska redan nu börja att lägga undan pengar för det.