Alltid lika nöjd efter ett besök hos Salong Marie

Halloj! Välkommen till mig och min blogg för ännu ett inlägg. En fin måndag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg om en salong i Göteborg vid namn Salong Marie. Det är dit jag alltid vänder mig när jag vill göra något med mitt hår.

Jag har alltid haft svårt att lita på folk med mitt hår, jag har sett allt för många bilder och videor där frisörer har klantat sig rejält. Det är något jag har fruktat i flera år, att jag ska bli totalt missnöjd efter ett salongbesök. Därför har jag varit väldigt noga när jag har valt salong i Göteborg, jag har varit noga med att jag kan lita på frisören. Efter att ha sett väldigt många fina resultat på personer som har vänt sig till Salong Marie kände jag att jag kunde lita på att de skulle sköta ett lika bra jobb med mig. Det var då jag började gå till dem när jag ville fixa mitt hår. Mitt första besök hos dem fick mig bara att lita ännu mer på dem, de tog väl hand om mig och jag kunde lämna dem med ett riktigt bra resultat. När jag gick därifrån var jag mer än nöjd, jag hade äntligen hittat en salong i Göteborg där jag kunde lita på frisörerna. Sedan dess har jag fortsatt att gå till dem så fort jag vill göra någon förändring med mitt hår, varje gång har jag blivit lika nöjd. I dagsläget kan jag inte tänka mig att gå till någon annan salong, jag känner inte lika stor tillit till någon annan. Söker någon av er en frisör som ni verkligen kan lita på kan jag tipsa er om denna salong i Göteborg, där kan ni verkligen styra resultatet genom era önskemål.